BVA Awards 2020

03/11/2020

BVA, dat de Belgische “private equity” en "venture capital” funds industrie vertegenwoordigt, heeft zojuist haar Award 2020 uitgereikt. Deze Awards erkennen een jong bedrijf dat, met de steun van een venture capital fonds, een innovatief product of dienst ontwikkelt en op de markt brengt.

De drie genomineerden in de categorie “Venture Company of the Year”, iStar Medical, PDC Line Pharma en Unifly, zijn bedrijven die hebben kunnen rekenen op financiering van FPIM, het bewijs van FPIM’s steun voor innovatie in België.

Proficiat aan iStar Medical, een Med tech uit Waver, gespecialiseerd in de behandeling van glaucoom, die de trofee won.

Ook de nominatie van PDC Line Pharma, een biotech gespecialiseerd in kankeronderzoek en Unifly, die een veilige en effectieve integratie van drones is het luchtverkeer mogelijk maakt, moeten worden opgemerkt.

Interview met Koen Van Loo

03/10/2020

Welke evoluties zijn er waar te nemen met betrekking tot de rol van de Staat als aandeelhouder? Wat is de rationale achter de participaties van de overheid?

In een gesprek met Prof. dr. Abigail Levrau, Knowledge & Research Officer bij GUBERNA, geeft Koen Van Loo, Chief Executive Officer bij FPIM, zijn visie op deze en andere vragen die op vlak van governance in publieke organisaties erg belangrijk zijn. De Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij (FPIM) werd recent GUBERNA Journey Member.

Lees verder >>

Meer over SFPI-FPIM

23/07/2020

Pagina's